onsdag 24 augusti 2011

Ogre kingdom på inmarsch!



Nya Ogre Kingdom är framme med en hel drös modeller och ny bok!



Läs mer om det här för mer info

Det ser ut som att de stackarna kommer kunna konkurrera i ett turneringsklimat med tanke på de andra böckerna som GW släppt senaste tiden. Jag vet att det kommer finnas många spelare, och en speciellt, som kommer uppskatta denna uppdatering. Om ryktena stämmer kommer releasen vara första helgen i september, alltså 3/9.

Artikeln från BoLS berättar även om det finns lite små uppdateringar för bland annat Lizarrdmen, Dark Eldar, Grey Knights, Tyranids, Dwarfs och Skaven. Det mesta är Finecast-modeller som släpps i resin istället för metall men är ändå värt att kolla in för de som vill hålla sig uppdaterade om det senaste.

***Uppdatering***

Nu har jag till och med fått tag i lite bilder på de kommande modellerna och artwork från boken.
Länken leder till en annan blogg som heter Tabletop Fix. Sidan har fått bra respons från användarna och är en bra källa till nyheter som rör figurspel. Den kan varmt rekommenderas.

Den andra gottepÃ¥sen jag har till er är frÃ¥n Warseer och innehÃ¥ller lite mer bilder och information om magier, items och lite kort om de olika enheterna i boken. Utan att avslöja för mycket berättar de att Leadbelchers inte skjuter en artillery dice längre utan blammar iväg d6 "skott" per man. Bilderna som visas är mestadels av Ogre Kingdoms nya stora monster (oooh!). 

Njut av dem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar