lördag 15 oktober 2011

Necrons reser sig igen!!!

Det första konkreta ryktena har nu nått oss!








Bilder från Beasts of War visar oss två fordon och en hel mängd med nya infanterimodeller.

Det första man ser i videon är någon typ av "command barge", som man kan se en Necron på samt två lägre ner på den. Jag skulle anta att den kommer att ge taktiska fördelar och regler till enheter i och med att den ger enheterna information.

I den andra bilden ser man den mytomspunna transportfordonet som säkert kommer att vara solid mot fiendeeld. Av samma kit verkar man även kunna bygga en stor mega laser av något förfärligt slag.

Sedan följer lite bilder på nya karaktärer som är specialisar.

Efter dem följer en stor Necron Overlord som verkar vara en lord på steroider. Han är förhoppningsvis MC.

Deathmarks är nästa nya enhet. De är enligt rykten en sniper-enheter. Necron-snipers är bara ruggigt att tänka på. Jag älskar deras vapen, väldigt Zzzap!

En retinue verkar följa efter det med Lychguards. Kan nog läggas till en Overlord eller lord. Följande bild är också en Lychguard men med Hyperphase sword och Dispersion shield. Min mun dreglar redan!

Nästa är, tror jag, den nya ryktade JI-enheten; Triarchs Preatorians. Sjukt nice!

Härnäst följer, dadaa: Plast Immortals! De är bara vackra. Har hört att de kommer finnas en karaktär som gör dem till troops. Bilden efter visar en Immortal med Gauss Blaster. Nom!

Sist men inte minst är mer plast, gud vad jag älskar plast! Flayed Ones kommer släppas i plast numera och från första synen av dem är de minst lika fina som de gamla metallmodellerna. Plasten gör dem mer dynamiska.


Releasen är planerad att vara 5 november. Utmärkt födelsedagspresent till mig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar