lördag 17 september 2011

Warpath nu på stigen!

Den officiella nedräkningen för Warpath har nu börjat!


Jag har fått ett mail från Mantic Games där de berättar att de kommer släppa sitt nya spel Warpath, vilket är ett Sci-Fi spel, 11 november. Ett till spel är dock inte det intressanta med denna nyhet. Utan det är att de kommer att släppa en stor mängd av miniatyrer som man kommer att kunna använda till allas favorit framtidsspel. 



Som om inte det vore tillräckligt så har både Mantic Games och Beasts of War meddelat att de kommer att samarbeta och artiklar ligger redan uppe på BoW. I mailet berättar de att de kommer att presentera de olika enheterna för dvärg- och orcrasen som släpps i samband med spelet. De kommer även att erbjuda intervjuer med en av spelets designers, Alessio Cavatore.

Mer götte bilder på en dvärgkanon:
Framtidsorkerna:
Jag kommer att njuta av denna uppdatering av figurspelsmarknaden de gör. Om de sköter sina kort rätt kommer de att kunna konkurrera med "etablissemanget" på framtidssida också. För de som inte tillverkar Mantic Games även prisvärda fantasy miniatyrer av hög kvalité. Förhoppningsvis uppstår lite valbehövd konkurrens på marknaden och kommer till slut leda till bättre figurer för oss konsumenter.

Vad väntar ni på!? Stick över till Beasts of War och kolla in artiklarna de har och videorna de lägger upp. Jag vet att jag kommer göra det.




Copyright (C) 2011 Mantic Games All rights reserved

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar